Kristálycsillár tisztítás

Hogyan történik a kristálycsillár tisztítás?

Egy speciális folyadék fújunk a kristályfüggőkre, ami feloldja a rárarakódott szenyezést, és a koszos folyadék egyszerűen lecsöpög a csillár alá rakott nedvszívó anyagra.

Sparkle Plenty tisztító

A Sparkle Plenty 1903 óta van forgalomban, Ausztriában fejlesztették ki, majd az 1960 –as években az Egyesült Államokban kezdték el gyártani. A Sparkle Plenty formulája lehetővé teszi, hogy egyszerűen lepermetezze a kristálycsillár függőket, majd feloldja rápermetezett folyadék a szennyeződést és a rárakodott port, majd egyszerűen lecsöpög.

A Sparkl Plenty –vel tisztított kristályfüggő száradás után ragyogóan csillog, mint a csillár újkorában, nem hagy semmilyen csíkot, vagy száradási maradványt.

A Sparkle Plenty nem roncsolja a kristály felületét és teljesen környezetbarát!

Sparkle Plenty

Nincs kézi törölgetés!

Nincs csillár szerelés!

Csak ragyogó kristálycsillár!

Mennyibe kerül a kristálycsillár tisztítás levétel nélkül?

Egy átlagos kristálycsillár tisztítása kb. 20 000 Ft -ba kerül, ami azt jelenti hogy kb. 1 méter átmérő és a magassága kb. 80 cm. Egy falikar (csillártisztítás megrendelése esetén) kb. 2 – 3 000 Ft. Minden munka egyedi, melőtt árajánlatot adunk a munkára, kérjük, hogy fényképezze le a tisztítandó csillár (okat), és annak alapján adunk árajánlatot.

Kérdések – válaszok

Számolnak-e kiszállási djat?

Budapest területére nem számolunk fel, abban az esetben, ha a minimálisan 20 000 Ft -ért rendel munkát. Vidék esetében igen, a mértéke a munka nagyságrendjével összefüggésben van

Mennyi idő alatt végeznek a tisztítással?

Előreláthatólag egy átlagos kristálycsillár tisztítása kb. 1,5 – 2 órát vesz ígénybe. Amikor az árajánlatot adjuk, akkor mindenképpen jelezzük a várható időtartamot.

Festés után kérném a tisztítást, vigyáznak-e a frissen festett falra?

Természetesen, ahogy fújjuk a tisztítószert, szükség szerint alkalmazunk egy merev kartont, ami a kifújt folyadék permetet felfogja.

Tudnak-e jönni késő esti időpontban?

Mivel a kristálycsillárt áramtalanítani kell, kizárólag nappali fény mellett tudunk dolgozni, ezért mindig a reggeli – délelőtti órákban javasoljuk a munkavégzést.

A tisztítás után mennyi ideig nem használható a kristálycsillár?

A tisztítás alatt a kristálycsillárt áramtalanítani kell! Áram alá kizárólag a teljes száradást követően lehet helyezni, ami általában min. 3 óra. Ez azt jelenti, ha befejeztük a tisztítást pl. 2 órakor, akkor felkapcsolni csak 5 óra után lehet!

5 méteres a belmagásság, tudják vállalni?

Igen, természetesen! Ami gondot jelenthet a lépcsőfordulóban elhelyezett csillár ami magasan van, ezzel kapcsolatba előzetes vizsgálatra van szükség.

Minden típusú kristálycsillár tisztítását vállalják?

Ezt a fényképek alapján tudjuk megmondani, hogy az általunk vállalt technológiával megoldható-e a tisztítás, amennyiben nem, ezt jelezzük Ön felé a megrendelés leadásakor.

Mennyi időn belül tudják vállalni a kristálycsillár tisztítását?

Ezt csak a megrendelés pillanatában tudjuk pontosan megmondani, de általában 10 munkanapon belül vállaljuk a tisztítást?

Legyen az Ön kristálycsillárja is csillogó!