Kristálycsillár tisztítás Rólunk

Rólunk

1993 óta forgalmazunk kristálycsillár alkatrészeket, eleinte Törökországból, majd Csehországból importáltuk termékeinket. 1999 óta forgalmazzuk az osztrák Schöler Crystal termékeit, majd 2009 -óta látjuk el Magyarországon képviseletüket mint ügynökség.

A Schöler Crystal az Európai hivatalos forgalmazója a Sparkle Plenty tisztítószernek, így kézenfekvő volt a piaci lehetőség kihasználása.

A kristálycsillárok le és felszerelése egy veszélyes művelet, számtalanszor hívtak minket segítségül, amikor a kristályokat kellett cserélni. Ennek a technológiának köszönehetően a le és felszerelési művelet elmarad, így egy veszélyforrással kevesebb.

Nagyon sok helyen jártunk az elmúlt években, hotelek, követségek, és magánlakások melyek túlsúlyban voltak.

Kristálycsillár tisztítás közben

A kristályok területén hatalmas tapasztalatunknak köszönhetően a Sparkly Plenty által biztosított technológiát maximálisan kihasználjuk az Ön előnyére!

Az Ön kristálycsillárja visszakaphatja újkori csillogását, úgy, hogy vigyázunk a kristályokra, igen kicsi az esély, hogy tisztítás közben az összetartó kapcsok elengedjenek, és így a padlóra esik egy kristályfüggő.

Legyen az Ön kristálycsillárja is csillogó!

Minden tisztítást először szemrevételezéssel kezdünk, megvizsgáljuk a kapcsokat, mennyire vannak elhasználva, és ha szükséges akkor azokat kicseréljük a helyszínen.

Kristálycsillár tisztítás rólunk